Bosch klímaszerelés

A Bosch korszerű megoldást kínál a megfelelő komfort fenntartására helyiségekben a legjobb levegőminőséget biztosító hőmérséklet-szabályozással. A Bosch Climate szériájának új készülékei az innovatív megoldásoknak köszönhetően energiatakarékosak, csendesek, beszerelésük, működtetésük és használatuk egyszerű, emellett óvják a környezetet.
A Bosch Thermotechnik GmbH az energiatakarékos fűtő és vízmelegítő berendezések vezető európai beszállítója. A Bosch Termotechnika portfólióját erős, nemzetközileg és belföldön is elismert márkák alkotják, a sokrétű kínálatában megtalálható berendezéseket pedig világszerte számos gyártóüzemben állítják elő. Az intelligens hálózatok és a helyi fűtő-, szellőző-, klíma- és energetikai rendszerek alapvető jelentőséggel bírnak a korszerű építőipari szabványok vonatkozásában.
A Bosch Termotechnika termékkínálata most a klímaberendezésekkel bővült. A kínálat nagyon gazdag, mind a berendezések típusát, mind telepítési helyét tekintve. A kínálatban a következő termékek találhatók: RAC – kis teljesítményű (2,6-7 kW) split típusú (kültéri egység + beltéri egység), beltéri oldalfali berendezések; lakások, irodahelyiségek és szerverszobák részére. A Bosch márkájú klímaberendezések úgy készülnek, hogy innovatív, energiatakarékos, környezetbarát és a felhasználók egészségét is óvó megoldásaikkal mindennap emeljék az életminőséget.

Letölthető anyagok:
Bosch lakossági légkondíciónálók prospektus katalógus

További általunk forgalmazott és szerelt klíma márkák: