Cascade klímaszerelés

A Cascade klímaberendezések és kiegészítő termékek kiváló minősége és tartóssága lehetővé teszi egyes modellek esetében a garanciális időszak meghosszabbítását. Ezáltal az eredeti 2 éves időtartamot újabb 3 évvel lehet növelni.

Legtöbb berendezésünk környezetbarát R32 hűtőközeget tartalmaz, és a világ vezető klímagyártói által is használt kompresszorokkal készült. A szakértők és szerelők visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig szerelhetősége kiemelkedő.

A Cascade márka termékeiről:

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondici-onáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. Ráadásul 5 év garanciával kínáljuk a Cascade készülékeket. A gyors garanciális szolgáltatást mindenre kiterjedő jelentős alkatrész-készlet is segíti. Modelljeink a mai kor követelményeinek jobban megfelelő R32 hűtőközeggel működnek, és a világ vezető márkái által is használt energiatakarékos iker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó tényezője is egyharmada a korábban használt gázokénak.

A szakértő szerelők, ill. a felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú. Egy Cascade légkondicionáló berendezés számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel eddig csak a legdrágább készülékeknél találkoztunk.

  • WiFi segítségével távolról is programozható, beépített hűtőközeg szivárgás ér-zékelője rendkívül biztonságossá teszi, 4 in1 szűrője egészséges levegőminőséget biztosít,
  • „I feel” funkciója a szobahőmérséklet személy-re szabott beállítását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével, csak hogy a legfontosabbakat említsük.
  • Ma már egyáltalán nem számít luxusnak a klí-makészülékkel való fűtés.
  • A Cascade klíma-berendezések gondos tervezésüknek és kiváló minőségüknek köszönhetően képesek gazdaságilag racionális megoldást kínálni a helyiség fűtésére akár -22°C-os külső hőmérséklet esetén is.
  • Cascade kínálatunkban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek is, melyek képesek egyetlen kültéri egységgel telepítve akár 5, vagy több helyiség együttes klimatizálására is.
  • Az inverteres multi rendszer alkalmazása kisebb helyigénnyel bír, miközben többféle kivitelű (oldalfali, kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel üzemeltethető.
  • A készülékeink esetében alkalmazott inverter technológia folytán jelentős energiamegtakarítás érhető el, mivel az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő-, vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia így hozzájárul a komfortérzet növeléséhez is. Mind-emellett a berendezések hihetetlenül csendesek, és a hőmérsékletet ingadozás nélkül a be-állított szinten tartják.

További előnyök:

Kínálatunkban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek, melyek képesek egyetlen kültéri egység igénybevételével, akár 4 vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Inverteres multi rendszer alkalmazása esetén kisebb helyigénnyel, többféle dizájnú (oldalfali és kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel számolhatnak.

Palettánkon fellelhetőek az álmennyezeti kazettás készülékek is, melyek kiválóan alkalmasak nagyobb helyiségek légkondicionálására, mivel egyenletes és kellemes légeloszlást biztosítanak.

Készülékeink esetében alkalmazott inverter technológia segítségével jelentős energia-megtakarítás érhető el úgy, hogy az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő- vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia hozzájárul a komfortérzet növeléséhez, mely megmutatkozik a készülékek csendességében, valamint a kívánt hőmérséklet ingadozás nélküli szinten tartásában.

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: legújabb technológia, wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A kiváló ár-érték arányú berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

A berendezések környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek, és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

Letölthető anyagok:
Cascade klímaprospektus

További légkondicíonáló berendezések, amelyeket szerelünk, javítunk