Daikin légkondíciónáló szerelés

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. Tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosítunk mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel vagyunk a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit! Kis otthonoktól a nagy irodahelyiségekig. Lakástulajdonos? Kereskedő? Szállodaigazgató? A Daikin fűtési és hűtési megoldásai között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Kezdje velünk a projektet, válassza ki, milyen típusú épületre keres légtechnikai megoldást!

A Daikin továbbra is globális vezető szerepet tölt be a HVACR megoldások terén, köszönhetően annak, hogy a valamennyi piaci szegmensre kiterjedő speciális szaktudásunkhoz 90 év tapasztalata társul. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáadott értéket adjunk a tartós, bizalmon, tiszteleten és hitelességen alapuló kapcsolatainkhoz.

Jelenleg az R-410A hűtőközeget használják a legtöbb klímaberendezésben a piacon. Ez egy vegyes összetételű hűtőközeg, amely két összetevőből áll, és számos előnyének köszönhetően széles körben használják. Azonban 2025-től kezdődően ennek a hűtőközegeknek a használata tilos lesz, mert magas a globális felmelegedési potenciálja (GWP = Global Warming Potential: az a szám, amely megmutatja, hogy egy adott hűtőközeg milyen potenciális hatást gyakorolna a globális felmelegedésre, amennyiben azt kibocsátanánk az atmoszférába).

Ez az oka annak, hogy a Daikin már bevezette az R-32 hűtőközeggel ellátott klímaberendezést, amelynek a globális felmelegedési potenciálja az R-410A-énak csupán egyharmada, ezért jóval inkább környezetbarát. Továbbá az R-32 alkalmazása könnyebbé teszi a telepítők és a szerelők munkáját, mivel egyrészről magán hordozza az R-410A néhány jellemző tulajdonságát, másrészt azonban ez egy egykomponensű hűtőközeg, nem keverék, ezért a kezelése és az újrahasznosítása egyszerűbb.

Letölthető anyagok:
Daikin split klíma katalógus

További általunk forgalmazott és szerelt klíma márkák: