Gree légkondíciónaló szerelés

A Gree gyár termékei folyamatos fejlesztésekkel, az ország minden szegletére kiterjedő szerviz és viszonteladói hálózattal mára minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismert. Egyre több otthonban biztosít kellemes komfortérzetet. Értékesítési hálózatunk kiszolgálását és a műszaki háttértámogatást a sokéves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkező, a Gree márkanév mellett elkötelezett csapatunk segíti. Alapvető célunk, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG állandó szem előtt tartása mellett kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel álljunk vevőkörünk rendelkezésére a klíma-, hűtés-, fűtés-, légtechnika piacán.

A Gree gyártója világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években számos nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es Dél-afrikai Köztársaságban megrendezett FIFA Világbajnokság. Illetve a 2014-es Szocsi Téli Olimpia projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodott a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodtak, akár ideiglenesen felhúzott építmények, csarnokok esetén, akár több évtizedre szóló helységek igényeit kielégítve. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, mely elnyerte a „World Brand” kitüntetést. A 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazol 2015 óta.

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztésnek köszönhetően, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett. A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy a felhasználókat világszerte magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Ráadásul a Gree márkanév egyedi designt is jelenet, sok esetben a megszokott klímaberendezésektől eltérő modern hatású beltéri egységei olyan hatást keltenek, mint egy design konyhában a dekorüveg Brazíliai, pakisztáni és 9 kínai gyárában több, mint 80 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a kiváló minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában található Gree klímaberendezés.

Letölthető anyagok:
Gree klíma katalógus

További általunk forgalmazott és szerelt klíma márkák: