Nord légkondicionáló szerelés

Nord-klima-katalogus-2017 A Nord klímaberendezések, a legkorszerűbb és leginnovatívabb megoldások segítségével kínálnak tökéletes megoldást Önnek és családjának.

A környezetbarát, energiatakarékos működés mellé kimagasló teljesítmény és hatékonyság társul, melynek köszönhetően még a legforróbb nyári napokon is pihenéssel töltheti otthonában. Akár gyorsan felmelegedő panellakásban lakik, akár hatalmas légterekről van szó, amelyeket csak térelválasztó üvegfalak határolnak, minden egyes helyszínre megfelelő megoldással tud a gyártó szolgálni. Egyes készülékeiben már megtalálható a gyárilag beépített wi-fi modul. Ennek segítségével bárhonnan a világból, tudja irányítani klíma készülékét, csupán csak egy okos telefonra letöltött app és internet szükséges hozzá.
Készülékei kiválóan alkalmasak fűtésre is. A gyárilag beépített csepptálca és karterfűtésnek köszönhetően egyes modellek, -20C külső hőmérsékletig tudják az otthon melegét szolgáltatni.

A Nord légkondícionálókat Magyarországon forgalmazzák, egy hazai nagykereskedő úgynevezett „saját márkás” termékei. Hatékonyságuk és jutányos áruk miatt rendkívül népszerűnek számítanak a piacon. A brand mögött álló cég azonban nem elégszik meg a jó statisztikákkal, ezért folyamatosan bővülő termékpalettájukkal egyre több potenciális vásárló igényeit próbálják kielégíteni.

A Nord készülékeket Kínában gyártják fejlett technológiájú és kiváló minőséget biztosító üzemekben. Nem csak lakossági légkondicionáló berendezéseket, hanem hővisszanyerős szellőztetőket, páramentesítőket, levegő-víz hőszivattyúkat és Nord NMV néven forgalmazott VRV rendszereket is találhatunk a márka portfóliójában. Amelyek méltán bizonyítják, hogy a gyár viszonylag fiatal mégis több területen kiemelkedő minőségű termékeinek köszönhetően a piacvezető gyártok sorában helyezkedett el.

Költséghatékony eszközeik között kaphatók olyan típusok is, amelyekhez akár 5 éves garanciát is kaphat a vásárló. Lakossági inverteres klímáik többféle kialakításban készülnek, de a cég kereskedelmi berendezéseket is kínál a vevők részére.

Letölthető anyagok
Nord klíma prospektus

További általunk forgalmazott és szerelt klíma márkák: