Panasonic klímaszerelés

A Panasonic vállalat 1918-as alapítása óta arra törekszik, hogy az innováció érdekében tett vállalását valóra váltva a holnap technológiáival elégítse ki a jelen igényeit.Tevékenységeink középpontjában mindig az „emberek” álltak, ezért az „emberek életére” összpontosítva továbbra is azon dolgozunk, hogy hozzájáruljunk vevőink életminőségének javításához. Mi a Panasonicnál hosszú évek óta változatlanul ezt az elvet valljuk. Ma is arra törekszünk, hogy mindenhová kiterjesszük a „jobb életminőségre” vonatkozó vállalásunkat. Ez azt jelenti, hogy nemcsak egy-egy berendezést, hanem szoftvert és hardvert is magába foglaló, teljes körű megoldást kínálunk számos olyan térbe, ahol a vevők nap mint nap megfordulnak, így az otthonokba, az irodába, az áruházakba, az autókba, a repülőgépekre, valamint a városokba.
A „Jobb élet, jobb világ” („A Better Life, A Better World”) koncepcióját követve igyekszünk kielégíteni minden vevő igényeit. Ennek érdekében a Panasonic által a fogyasztói elektronikai üzletágban régóta megszerzett erősségekre, és a számos területen kiemelkedő szakismeretekkel rendelkező üzleti partereink erősségeire építve az „értékeken átnyúló innovációt” valósítunk meg. Mi így teremtünk új értéket. Ez az új és kihívásokkal teli feladat áll most előttünk

Panasonic – piacvezető a fűtés és a hűtés területén.

Több mint 50 év tapasztalattal a háta mögött, a világ több mint 120 országában jelen lévő Panasonic a légkondicionáló ipar egyik vezető vállalata.

Gyártó és K+F létesítményinek kiterjedt hálózatával, a Panasonic olyan innovatív termékekkel szolgálja ki vásárlóit, amelyek élvonalbeli technológiájuknak köszönhetően világszerte új mércét állítanak fel a légkondicionálók területén. A globális jelenlétét folyamatosan növelő Panasonic csúcsminőségű, nemzetközi termékeivel átlépi a földrajzi határokat.

100%-ig Panasonic: a teljes folyamatot kézben tartjuk

A vállalat világelső az innováció terén is, ügyfelei életminőségének javítása érdekében több mint 91 539 szabadalmat jegyeztetett be. Sőt mi több, a Panasonic elkötelezte magát amellett, hogy piacvezető szerepét továbbra is megőrzi. A vállalat összesen több mint 200 millió kompresszort gyártott, a világban elszórtan elhelyezkedő 294 gyáregységében. Biztos lehet a Panasonic hőszivattyúk kiemelkedő minőségében. A Panasonic mindig is törekedett a tökéletességre, és ez tette piacvezetővé a fűtő- és hűtőrendszereinek telepítése terén. A Panasonic rendszerei maximális hatékonyságot biztosítanak, minden környezetvédelmi előírást teljesítenek, és megfelelnek napjaink legkorszerűbb építészeti követelményeinek is.

Folyamatos fejlődés

Mi a Panasonicnál tudjuk, hogy a legjobb dolgok mindig előttünk állnak. Ezért folyamatosan fejlesztjük légkondicionáló és hőszivattyús megoldásainkat. A Panasonic Európa-szerte innovatív hűtési és fűtési rendszerekkel látja el ügyfeleit, és célja, hogy nemcsak megfeleljen a követelményeiknek, de túl is szárnyalja azokat. Technológiai és formatervezési csoportjaink igyekeznek előre jelezni a jövőben jelentkező igényeket. Olyan kisebb, halkabb és hatékony megoldásokra törekszünk, melyek kedvezőbb technológiai jellemzőiknek köszönhetően alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, és fenntartható hőmérsékleti viszonyokat biztosítanak a felhasználó számára.

Tartósság

Mi a Panasonicnál tudjuk, milyen fontos a minimális karbantartás mellett elérhető hosszú élettartam. Éppen ezért légkondicionálóinkat különféle szigorú tartóssági vizsgálatoknak vetjük alá:

Hosszútávú tartósságvizsgálat.
Az évekre szóló tartósság és stabil működés érdekében hosszútávú működési vizsgálatot végzünk a valós üzemi körülményeknél sokkal szigorúbb feltételek mellett.

Kompresszor megbízhatósági vizsgálat.
A folyamatos működési vizsgálatot követően néhány kiválasztott kültéri egységről leszereljük a kompreszszort, és a leszerelt kompresszorokat szétszereljük, majd megvizsgáljuk, hogy történt-e valamilyen károsodás a belső mechanizmusokban és alkatrészekben. Ez segít abban, hogy mostoha körülmények között is garantálható legyen a hosszú távú megbízhatóság.

Vízállósági vizsgálat.
Az esőnek és szélnek kitett egység teljesíti a vízállósággal kapcsolatos IPX4 előírásokat. A nyomtatott áramköri kártyák érintkezőit műgyantával vonjuk be, így azok a víz esetleges (valószínűtlen) bejutása esetén is védve vannak a káros hatásoktól.

40 éves szervezeti háttér Európában

Partner, egész Európában.

  • Teljes európai lefedettség és integrált szervezet
  • Egyetlen partner az összes európai szerződéshez
  • Elérhetőség és szállítás bárhová Európában
  • Specifikációs csapat a projekttervezés támogatására egész Európában
  • Európai szervizhálózat

Képzett szakemberek.

  • 20 képzési központ 13 országban
  • Évente több mint 5000 szakember képzése

Innováció és gyártás Európában
A K+F osztály megoldásokat fejleszt a különböző európai igényekre.

  • Új gyár létrehozása Csehországban
  • Európai fejlesztésű tervezőszoftver az európai piac számára

A hűtési, fűtési és fagyasztási megoldásokon túlmutató kínálat.

  • Vagyonvédelmi, kommunikációs megoldások, fejlett digitális jelzőtechnológia, beléptető megoldások, kijelzők

Letölthető anyagok:
Panasonic klímakatalógus

További általunk forgalmazott és szerelt klíma márkák: