Panel klímaszerelés Budapest

Panel Klímaszerelés Budapesten: panellakásokban, társasházakban családi házakban és a környező településeke előzetes egyeztetés alapján országosan. Felmérjük, igény szerint márkafüggetlenül beszerezzük az Ön számára legoptimálisabb klímaberendezést. Telepítjük, hogy Önnek az adminisztrációval az esetleges kiválasztással és beszerzéssel, megvásárlással és szállítással  ne kell bajlódnia. Egyaránt vállaljuk klímák szerelését panelházakban, társasházakban vagy éppen családi házakban. Ezen túl szereltünk már klímát irodákban, ipari parkokban, csarnokokban de még bevásárló központokban is.

Ön csak a hűs szoba előnyeit élvezze!

Akár panelben Budapesten szeretne klímaszerelési szolgáltatást igénybe venni, akár téglaépítésű házban, társasházban vagy irodában üzletben, mi készen állunk.
Ne késlekedjen! Kérjen felmérést és árajánlatot! Forduljon kérdéseivel hozzánk bevezető akciónk keretében teljes szolgáltatást nyújtunk a beszerzéstől a klíma beszerelésig teljeskörű dokumentációval és garanciával!
Hívja gyakorlattal rendelkező klímaszerelő kollégáinkat a +36 30 987 2967 telefonszámon!
Valamennyi rajtunk keresztül megrendelt klímaberendezés inverteres!

A klímaszerelés folyamata, árajánlat kérése klímaszereléshez

Elsősorban forró nyári napokon merül fel az igény, hogy szükség lenne valamilyen hűsítő megoldásra. Úgy tapasztaljuk az elmúlt évtizedekben, hogy a nyarak nem, hogy hűsebbek lennének, hanem sorra dőlnek meg a melegrekordok. Pláne igaz ez a panelekben a felsőbb emeleteken, ott minden bizonnyal előbb vagy utóbb szüksége lesz klímaszerelésre. Az, hogy pontosan milyen megoldásra lenne szükségünk természetesen nem egyértelmű, kérdések merülnek fel: milyen erős klímára, milyen márkájú klímára milyen típusú klímára lenne valóban szükségünk. Oldalunkon ehhez is próbálunk segítséget nyújtani, annak érdekében, hogy ne csak a munkánkkal hanem az eredménnyel is elégedett legyen minden kedves hozzánk forduló ügyfelünk.

Amennyiben itt az budapeskilmaszereles.hu oldalon nem talál kielégítő választ, akkor bátran keresse fel klímaszerelő kollégánkat a +36 30 987 2967 telefonszámon.

Kezdőoldalunkon található  összefoglalónk többnyire a klíma szereléssel kapcsolatos problémákra próbál válaszokat adni. Amennyiben pedig már van határozott elképzelése görgesse végig az oldalt és máris konkrét ajánlatot kérhet.

Legtöbbször elhangzó kérdés, amelyet bizonyára ön is szeretne megtudni:

Mennyibe kerül a klímaszerelés Budapesten panelben és téglalakásban valamint vidéken?

Klímaszerelő vállalkozásunk igény esetén az egész ország területén szerel klímát, de elsősorban Budapesten és a környékbeli településen tudunk hozzávetőleges árakat mondani a 3 folyóméteren belüli normál szerelés oldható meg a legkedvezőbb árakon. Ez az ár a legtöbb esetben  átlagos teljesítményű – maximum 4kW-os – split klíma a fal egyik felére kerül felszerelésre míg a kültéri klímaberendezés a fal másik felén közel a beltéri elhelyezkedéséhez kerül felszerelésre. A szerelési díj jellemzően tartalmazza az összes szerelési anyagot és a munkadíjat is. Ebben az esetben csupán az esetleges elektromos csatlakozás kiépítését kell megfizetnie. Ezen eltéréseken túl csak pontos helyi felmérés után tudunk korrekt árajánlatot adni. Jellemzően 4 kW-nál nagyobb teljesítményű split klímaberendezések esetében erősebb tartókonzolok, nagyobb átmérőjű csövek drágítják a légkondicionáló berendezések kivitelezését.

Klímaszereléssel kapcsolatos további lehetséges költségek Budapesten, panel és téglaházakban:

  • A jelenleg érvényes törvényi szabályozás szerint a légkondicionáló berendezés hűtőközege (klímagáz) miatt csak és kizárólag erre képesített, úgynevezett F-Gáz azonosítóval bíró szakember telepítheti. A hatóság azért, hogy ezt ellenőrizni tudja, minden egyes légkondicionáló berendezéshez telepítési tanúsítvány meglétét írja elő. Cégünk ezen dokumentumok elkészítését is vállalja a kivitelezés során, hiszen nálunk csak a F-Gáz azonosítóval bíró klímaszerelők dolgoznak.
  • Abban is kérjük segítségét, hogy előre jelezze, amennyiben esetlegesen régi klíma leszerelését is kéri mivel ilyen esetekben a benne található gáz ártalmatlanítása a kivitelező feladata. Ennek költségeit az alap ajánlatunk nem tartalmazza.
  • A klíma szerelése során a beltéri és a kültéri egység összekötésére van szükség. Az összekötés elektronikus célú (áram és az egységek közötti kommunikáció), a bonyolultabb része pedig a hűtőközeg áramlásának biztosítása csövezéssel. Emellett a falat át kell fúrni, a csövek és kábelek miatt egy kb. 5 centi átmérőjű lyukat készítünk. A lecsapódó víz (kondenzvíz) a beltéri egység alsó vonalánál jelenik meg, melyet célszerű nagy lejtéssel a lefolyóba, vagy a szabadba kivezetni. Ha erre nincs lehetőség, igény esetén kondenzvíz szivattyú beépítésével biztosítható a kondenzvíz elvezetése.
  • A szerelési költségnél nem mindegy, hogy az áramhálózat rendelkezésre áll e a telepítés helyén, ezért ajánlatkérésénél kérjük erre is térjen ki. Alap ajánlatunk a kül- és beltéri egység közötti kommunikációs és betáp kábel árát is tartalmazza 3 méteren belüli szerelésnél. A kültéri egység elektromos csatlakozásának kiépítéséről (kismegszakító, konnektor, kötődoboz) Önnek kell gondoskodnia! Néhány szerelő kollégánk ezt egyedi megállapodás keretében tudja biztosítani, kérjük, hogy erről minden esetben előzetesen érdeklődjön.
  • A klímaberendezések elő vannak töltve bizonyos mennyiségű gázzal, mely legalább 5 folyóméteren belüli csövezéshez elegendő. Mi az alap árajánlatunknál is 3 folyóméterre elegendő klímacsővel, és szerelvényekkel számoltunk. Az alap ajánlatunk a csöveket fehér színű műanyag csatornákban vezeti el, amennyiben Ön falba vésést, betonfúrást vagy más színű csatornát kér, az további költségekkel jár. Nagyobb távolság esetén nem csak a munkadíj, hanem a felhasznált anyagok mennyisége is nő. Ha túl nagy a szintkülönbség, és/vagy 5 méternél hosszabb a csövezés, plusz klímagázt is kell tölteni a rendszerbe, melyek tovább emelik a szerelési díjat.

Budapest klímaszerelés és javítás karbantartás és tisztítás panelben

A klímaszereléssel kapcsolatos további teendők panelben és egyéb házakban Budapesten és vidéken:

A szerelést követően szerelő kollégáink vákuumozzák a rendszert és nyomáspróbát végeznek. Megbizonyosodnak arról, hogy minden rendben van, ezalatt kitöltik a garanciajegyet és megmutatják a készülék alapvető működését. A szerelés során keletkezett koszt kollégáink a lehetőségeikhez mérten eltakarítják.

A klímaszerelés a legtöbb esetben 3-5 óra alatt elvégezhető folyamat, azonban kérjük vegye figyelembe, hogy ez csupán egy becslés, melyet az előre nem látható körülmények befolyásolhatnak.

Ne feledje, klímaberendezések esetén évenkénti karbantartásra van szükség, és nem csak a garancia érvényesítése miatt: fontos szempont lehet még a tiszta levegő biztosítása, valamint a készülék jobb hatásfokának megőrzése is, ami amellett, hogy csendesebb készüléket, kevesebb bekapcsolást jelent, még az áramszámlán is észrevehető, kb. 30% megtakarítás érhető el. A nálunk vásárolt készülékek karbantartását kedvezményesen biztosítjuk.

Karbantartást kérhet közvetlenül szerelő kollégáinktól, vagy tőlünk is. Kérjük, hogy karbantartási igény bejelentésekor vegye figyelembe, hogy nyáron nagyon sok idő, mire eljut Önhöz a szerelő. Karbantartásra nem a klímavásárlás évfordulója a célszerű időpont, hanem a tavaszi hónapok, így a nyarat és a nagy meleget már egy optimálisan működő berendezéssel várhatja.

Általunk szerelt klímák: